Welkom!

Welkom bij het Peels Bierbrouwers Gilde. Wij zijn een vereniging van enthousiastelingen die bier brouwen uit liefhebberij. De vereniging is opgericht op 14 december 2013 te Eindhoven. De vereniging heeft ongeveer 30 leden en richt zich primair op hobbybierbrouwers uit Zuidoost-Brabant. Onze leden komen onder andere uit Eindhoven, Son en Breugel, Beek en Donk, Geldrop, Nuenen en zelfs uit België.

Het karakter van onze vereniging is informeel en gezellig. Door het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten willen we eraan bijdragen dat onze leden nog meer plezier halen uit hun hobby. We streven naar een actieve ledengroep, waar dingen geregeld worden op basis van het voor-leden-door-leden idee en waar iedereen een steentje bijdraagt op basis van mogelijkheden en interesse. Het proeven van en discussiëren over elkaars bieren vormt de kern van onze gildebijeenkomsten. Op deze website vind je meer informatie over ons gilde.

Heb jij ook brouwervaring? Word lid van onze gezellige vereniging! Lid worden doe je door contact op te nemen met ons secretariaat.

Voor meer informatie, neem contact op via: bestuur@peelsbierbrouwersgilde.nl

We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Untappd.