Lid worden


Peels Bierbrouwers Gilde verwelkomt je graag als nieuw lid. Wij zijn een actieve vereniging met jaarlijkse terugkerende activiteiten, zoals de excursie, BBQ, clubkampioenschappen en dergelijke. Daarnaast ontmoeten we elkaar tijdens de gildeavonden, die elke laatse zaterdagavond van de maand plaatsvinden. Hier worden de verenigingszaken besproken, is er ruimte voor het bespreken van interessante biergerelateerde onderwerpen en natuurlijk het proeven van elkaars zelfgebrouwen bieren.

Heb jij ook brouwervaring? Word lid van onze gezellige vereniging! Lid worden doe je door contact op te nemen met ons secretariaat. Mail naar bestuur@peelsbierbrouwersgilde.nl

Je mag natuurlijk ook een keer vrijblijvend langskomen op een gildeavond, de data vindt je in de agenda. Neem een aantal van jouw zelf gebrouwen bieren mee en we proeven en beoordelen deze graag samen met jou. Stuur een mailtje naar het secretariaat met jouw gegevens en wanneer je onze gildeavond wilt bezoeken.

Contributie

De contributie is € 40,00 per jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Word je gedurende het jaar lid, dan wordt de contributie naar rato per kwartaal berekend op basis van de inschrijfdatum.